Gecertificeerde mediators

Regiopartner gecertificeerdemediators.nl

Veldink & Partners is exclusief regiopartner van gecertificeerdemediators.nl, de landelijke organisatie voor mediation. Als je een mediator zoekt, ontdek je al gauw dat er duizenden mediators zijn in Nederland. Hoe kies je dan de beste? Voor een leek is dat een onmogelijke opgave. Daarom heeft Gecertificeerde mediators in iedere woonplaats de beste mediator geselecteerd.

Ervaring, ervaring, ervaring

Alle door Gecertificeerde Mediators  geselecteerde mediators voldoen aan de strengst geldende kwaliteitseisen. Maar een goede mediator is dagelijks met zijn of haar vak bezig. Mediation is niet iets dat je ‘erbij doet’. Daarom beschikken alle mediators ook over een ruime ervaring op het gebied van echtscheiding. Velen zijn ook ervaren met mediation bij arbeidsconflict.

Online mediation bij gecertificeerdemediators.nl

Veldink & Partners bedient niet alleen de cliënten van gecertificeerdemediators.nl in de regio's Zwolle en Meppel. Zij zijn tevens het aanspreekpunt voor online scheiden. Dit is een dienst die de organisatie speciaal aanbiedt aan cliënten die niet met elkaar om tafel kunnen of willen.

privacyverklaring

gecertificeerde mediators